logo

Eten zoals in Zuid Amerika

Eten bestellen Heerhugowaard

Woon je in Heerhugowaard, Alkmaar of een dorp in de directe omgeving en wil je eens heerlijke zuid amerikaanse empanadas, arepas of quesadillas thuis eten met daarbij een verse salade, heerlijke warme pandebono, een frisdrank, een glaasje wijn of een biertje met Italiaans ijs als dessert. Je kunt eten bestellen via onze website empanago.nl en geniet vanavond nog van de door onze klanten zeer gewaardeerde Zuid Amerikaanse maaltijden. Betalen gaat heel makkelijk via Ideal, credit card of Paypal maar ook contant aan de deur is voor ons geen probleem. Zorg wel voor zoveel mogelijk gepast geld. 

Spaans eten bestellen Heerhugowaard

Onze empanadas zijn er in diverse smaken zoals empanada kip, empanada rundvlees, empanada mozzarella en empanada vegetarisch. 

De verse arepas worden bezorgd in de smaken (draadjes) kip met plakjes komkommer, veldsla en crème fraîche, (draadjes) rundvlees met avocado of de vegan arepa gevuld met jackfruit en zwarte bonen. Deze worden ook in mini uitvoering voor bij de borrel of voor de kinderen bezorgd. 

Ook de Mexicaanse quesadilla ontbreekt niet in onze keuken. Heerlijk bereid met rundergehakt, paprika, tomaat en vegan mozzarella kaas en diverse kruiden alsof je op de markt in Mexico aan een kraampje een quesadilla hebt besteld eet je deze gewoon thuis. De quesadilla is ook te bestellen met rundvlees, kipdijfilet of de vegan quesadilla met jackfruit en afgemaakt met heerlijke kruiden. Ook de mini quesadilla ontbreekt niet in ons assortiment. Alle quesadillas kunnen worden geleverd met extra’s als mais, jalapeño, zure room, crème fraîche.Daarbij kun je ook de in onze eigen keuken zelfgemaakte verse sauzen bestellen zoals de pittige Colombiaanse aji saus en avocado saus. In Zuid Amerika is deze avocado saus beter bekend als guacamole saus. Daarnaast bezorgen wij ook verse ananas saus, tomaten saus en pindasaus.

Voor de bijgerechten bestel je bij ons heerlijke warme pandebono kaasbrood, een salade van feta met zwarte olijven, tomaat en dressing of mango met avocado, tomaat en dressing en voor de liefhebber een portie patat, bereid in de airfryer zodat het vetgehalte een stuk lager is. Ook bezorgen wij een compleet menu naar keuze met ijs en een flesje wijn en voor de kinderen bezorgen wij een speciaal kindermenu met een empanada, patat of pandebono, een saus, een frisdrank, stukjes appel en een leuke beker met vanille-ijs. 

Eten bestellen bij EmpanaGo in Heerhugowaard

Je kunt 24 uur per dag eten bestellen en op een door jou gewenst tijdstip door onze eigen bezorgdienst gratis laten bezorgen bij jou thuis of op het werk. Vul je postcode in op onze website en je ziet direct of wij bij jou gratis bezorgen in Alkmaar, Heerhugowaard en omgeving.

Als je vijf keer eten hebt besteld op onze website empanago.nl dan ontvang je bij de zesde bestelling minimaal voor één persoon een complete maaltijd met empanadas, arepas of quesadilla met saus, frisdrank en een salade naar keuze, geheel gratis thuis bezorgd.

Indien je buiten onze openingstijden eten wilt bestellen dan kan dat ook. Bedrijven met meerdere personeelsleden adviseren wij ruim vooraf te bestellen. Wij leveren dan eventueel in de middag of avond direct op locatie. Je kunt ons altijd bellen op nummer 072 7856472 of mailen via info@empanago.nl om je eten te bestellen.  Hou er rekening mee dat wij gemiddeld binnen 30 a 45 minuten het bestelde eten bezorgen. 

Eten bestellen heerhugowaard
Spaans eten bestellen heerhugowaard
Quesadilla bestellen heerhugowaard